God Jul 2023

24 december – God Jul

Du har nu följt Ojulkalendern 2023 i 23 dagar där jag har skrivit av mig min frustration som företagare, entreprenör och husägare i Portugal. Efter tio år med huset, och åtta år som företagare, finns det trots mina texter i Ojulkalendern något i Portugal, och med portugiser, som lockar och håller mig kvar. Jag tror det är frihet. Frihet i naturen, i havet, på stranden men också i det faktum att människor inte lägger sig i. Här är det lätt att leva som man vill!
Nu går vi ut och tittar på surfarna utanför fyren i Nazaré.

God Jul och Gott Nytt År!

#ojulkalendern2023 #godjul2023

Det var Ojulkalendern 2023. Här har missförstånd, språkförbistringar, byråkrati och annat trassel i Portugal fått ett ansikte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *