Hon har ett moln över sig - men med god planering löser det sig!

20 december – Planering

Planering och effektivitet är inte grenar som portugiser vinner några priser i. Det här kan vara mycket frustrerande för en tidseffektiv entreprenör. Tillfällena är många då jag sitter i möte med leverantörer eller samarbetspartners och finner att den jag möter är helt oförberedd. Det spelar ingen roll om jag mejlar ut en agenda och en lägesbeskrivning i förväg. De har inte läst den utan öppnar mejlet och läser det först i mötet. Då får man sitta där och vänta…
Påminna och ligga på är en del av lösningen och det finns fler. Vi har lärt oss en del knep under åren. Och även om du just nu läser Ojulkalendern 2023 så finns det möjligheter! Vill du starta företag [i Portugal] är det lätt att konkurrera med andra: Bättre planering, effektivitet och fokus på uppgiften tar dig långt. Lägger du dessutom till coachning, marknadsföring och bra instruktioner, vilka är tre andra grenas som är eftersatta, kan du bli en vinnare. Vill du ha hjälp och råd i att starta företag i Portugal? Portugalagent har den tjänsten på svenska.

#portugalagent #ojulkalendern2023 #startaföretagiportugal #företagareiportugal

Det här är Ojulkalendern 2023. Här får missförstånd, språkförbistringar, byråkrati och ibland ett svårt affärsklimat i Portugal ett ansikte.

Bildtext: Hon har ett moln över sig – men med god planering löser det sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *